Skand 1400

SÄKERHET VID SITT BÄSTA
LJUSA LED LAMPOR, KRAFTFULL MOTOR OCH BEKVÄM KÖRSTALLNING FÖR ALLA.

Den nya 4-hjuliga modellen är både stabil och bekväm. Den har dessutom justerbart säte som gör att den passar alla typer av förare.

Skand 1400 är en pionjär inom teknik och komfort. Dess drivande egenskaper och ljus LED-belysningsteknik är konstruerade för säkerhet. En bra 1,4 kWh batterikapacitet ger ett driftsavstånd på upp till 55 kilometer. * Topphastigheten är standard vid 20 km/h.

Batterierna är mycket säkra och långvariga. Samma batteriteknik används på flera finska och svenska sjukhus. Med en vanlig USB-kontakt laddar du telefonen under körning. Kolla även många av de tillgängliga tillbehören.

Färgalternativ: blå och röd metallisk.

Finns för distansförsäljning och butiker.

BESTÄLL NU: RING 08-525 039 49

Många av våra kunder berättade att de behövde snygga, sportiga fyrhjuliga elektriska skotrar. Modern och välfärdig Leijona 1400 svarar på denna efterfrågan.

Vi ville välja de säkraste batterierna på marknaden för Skand skotrarna. Samma teknologi används på flera sjukhus, segelflygplan och till och med på Amerikanska atomubåtar. Skand skotrarnas batterier är mycket säkra och långlivade om de används rätt.

Praktik och stil kombineras! Nästan varje sida har separata svarta buffertar. 

Ljusa LED-lampor

Nedan några kommentarer från nöjda kunder, som har bett att vi publicerar deras rekommendationer:

 

”Jag gillar verkligen min 4-hjuling eftersom den är jättebra för mig som har dålig balans. Man sitter bra och känner sig säker när man kör. Gör alla mina butiksresor med den och är helnöjd.”

Gert Vilmar Simon Eriksson, Älvkarleby

"Jag ÄLSKAR min skand-skoter! Mötande stoppar mig hela tiden och frågar om vart jag köpt min maskin. Alla som provkör min maskin har varit väldigt imponerade. Vi använder maskinen mycket hellre än bilen när vi ska göra små ärenden."

Birgitta Marianne Degerman, Höganäs

"Underlättar utförandet av vardagsärenden, skulle inte kunna ta mig till stan lika enkelt. Har förbättrat min livskvalite"

Karl-Fredrik Åkerström, Uddevalla

Vi blir ständigt rekommenderade av våra kunder, många gånger i veckan! Om du också vill rekommendera oss kan du göra det genom att ringa oss efter att du har varit ägare till en av Skands elskotrar i minst en månad. Berätta sedan om dina erfarenheter och be att vi publicerar dem. Vårt mål är att publicera varje rekommendation minst en gång. Vi godkänner endast genuina rekommendationer som görs med kundens fullständiga namn. Och oroa dig inte – vi bryr oss om våra kunders integritet och publicerar aldrig någonting utan lov!
 

 

Bli en av över 1 000 nöjda skoterförare

Beställ en broschyr. Har du frågor? Ring oss på telefonnummer 08-52 50 39 49, så hjälper vi dig.

whitetransparent.png

Kundtjänst:

  • Facebook Social Icon