GOMOTO 3.3 -  FÖR ELDRIVEN FRIHET

Driftsäker och användarvänlig elmoped för året om bruk ger dig möjligheten att röra dig fritt och bekvämt utan ljudet från en förbrännarmotor – för väldigt små driftskostnader!

 

Om du har fyllt 15 år innan 30 september 2009 krävs inget körkort för moped klass 2.

Billig försäkring! Du kör upp till 70km med en laddning, beroende på körstil. Driftskostnad ca 2 - 4 kronor per laddning.

Nedan några kommentarer från nöjda kunder, som har bett att vi publicerar deras rekommendationer:
 

"Maskinen har ökat min livskvalite för nu kommer jag ut och kan åka ut till stan för att sköta alla mina vardagsärenden. Kommer äntligen iväg för att besöka min kusin som bor 8 km bort. Perfekt för mig som inte har bil till förfogande. Servicen fungerade utmärkt när jag hade behov av den."

Stig Hellqvist, Stora Levene (goMoto 3.3 Plus)

”Har tyvärr inget körkort så denna är perfekt för att sköta vardagsärenden, handla och åka in till stan. Även kul att vända blickar när man kör. Ett perfekt substitut för bilen.”

Bengt Sigvald Berg, Sundsvall (goMoto 3.3 Plus)

Vi blir ständigt rekommenderade av våra kunder, många gånger i veckan! Om du också vill rekommendera oss kan du göra det genom att ringa oss efter att du har varit ägare till en av Skands elskotrar i minst en månad. Berätta sedan om dina erfarenheter och be att vi publicerar dem. Vårt mål är att publicera varje rekommendation minst en gång. Vi godkänner endast genuina rekommendationer som görs med kundens fullständiga namn. Och oroa dig inte – vi bryr oss om våra kunders integritet och publicerar aldrig någonting utan lov!

FRIHET OCH

ANVÄNDARVÄNLIGHET

TEKNISKA SPECIFIKATIONER 1000W OCH 1500W:

Bli en av över 1 000 nöjda skoterförare

Beställ en broschyr. Har du frågor? Ring oss på telefonnummer 08-52 50 39 49, så hjälper vi dig.

whitetransparent.png

Kundtjänst:

  • Facebook Social Icon