Leijona 1300 elskoter - unik i sitt slag

Inget körkort, ingen registrering, kan köras även på gångväg. Stilig, kvalitativ och tyst, därför unik. Chaufförer till våra skotrar har sagt sådant som att ”den underlättar verkligen mitt liv” och ”den har vidgat mitt umgänge och fungerar bra!”, och detta vittnar om att Skand skotrar är mer än bara ett fordon. Oavsett om du väljer den ensitsiga modellen eller den tvåsitsiga så färdas du enkelt till affären, torget, parken, på fiskeutflykt och till många andra trevliga hobbyer - du bestämmer och skotern för dig! Ring oss - vi hjälper dej med val av modell och ibruktagande: 08-525 039 49

Högsta hastighet 20km/h

Den förnyade mätaren har bakgrundsbelysning och en lockande design. Högsta hastigheten hos Skand 1300 och 1300 Plus är 20km/h.

Säker och elegant

Under de modernt designade baklamporna hittas extrahjulen som förhindrar att skotern kan falla bakåt. När den lägsta växeln används bromsar Skand 1300 Plus automatiskt när du släpper gasen. 

Stark och bekväm sits

Den förnyade sitsen har också säkerhetsbälte, vändbara handstöd och ett slitstarkare ytmaterial. Sidospeglarna hör också till standardutrustningen på Skand 1300 Plus. 

Enkel att använda

Lägg på strömmen och vrid på handtaget, det är allt! Precis som på en cykel har skotern bromshandtag.

Om din handstyrka eller balans har försämrats, diskutera med våra försäljare om huruvida Skand 1300 Plus lämpar sig för just dig.

Högteknologiska batterier

Vi ville välja de säkraste batterierna på marknaden för Skand skotrarna. Samma teknologi används på flera sjukhus, segelflygplan och till och med på Amerikanska atomubåtar. Skand skotrarnas batterier är mycket säkra och långlivade om de används rätt.

Vi har testat ett flertal batterier med samma teknologi och vi valde de batterier som ger överlägset längst räckvidd. Batterierna från en konkurrerande tillverkare gav upp när de här batterierna ännu hade hälften kvar. 

Leijona 1300 Plus

Den mycket omtyckta Leijona 1300 är den populäraste av våra modeller, och det är inget under! Förutom Leijona 1300 fina egenskaper har den dessutom praktiska säkerhetsegenskaper och har en högsta hastighet på till och med 25km/h. Flera av detaljerna har finslipats, som till exempel ett mer hållbart sittmaterial och mer ergonomiska handtag. Många tekniska förbättringar garanterar också att Leijona 1300 har en ännu högre kvalitet och att den fyller våra kunders behov!

Nedan några kommentarer från nöjda kunder, som har bett att vi publicerar deras rekommendationer:

”En riktig nöjesmaskin som ger mig möjligheten att träffa folk som jag inte skulle ha möjlighet till annars. Har förbättrat min livskvalité med 100%. Bra maskin som är väldigt lättkörd.”

Sven Valter Löf, Arvika

 

”Är helt underbart att kunna ta mopeden för att träffa mina vänner, och till havet för att njuta av vyerna. Fått min frihet tillbaka! Kan rekommendera skotern för alla!”

Raimo Muistama, Hönö

 

”Min pappas livskvalité har gått upp otroligt mycket och skotern skapar en frihet som han inte haft sen han blev av med körkortet. Han har ett nu socialt nätverk som verkligen förgyller hans vardag.”

Lars Magnus Albertsson, Vänge

 

”Tycker om era maskinen väldigt mycket och har haft den över ett halvår. Är så nöjd att jag beställt en till maskin av er Skönt att ha en maskin att köra med när man blivit av med körkortet. Jätte bra hjälpmedel för att åka till affären.”

Knut Olov Enström, Horndal

 

Vi blir ständigt rekommenderade av våra kunder, många gånger i veckan! Om du också vill rekommendera oss kan du göra det genom att ringa oss efter att du har varit ägare till en av Skands elskotrar i minst en månad. Berätta sedan om dina erfarenheter och be att vi publicerar dem. Vårt mål är att publicera varje rekommendation minst en gång. Vi godkänner endast genuina rekommendationer som görs med kundens fullständiga namn. Och oroa dig inte – vi bryr oss om våra kunders integritet och publicerar aldrig någonting utan lov!

 

Bli en av över 1 000 nöjda skoterförare

Beställ en broschyr. Har du frågor? Ring oss på telefonnummer 08-52 50 39 49, så hjälper vi dig.

whitetransparent.png

Kundtjänst:

  • Facebook Social Icon