Skand Oy: s register och sekretesspolicy

 

Detta register och sekretesspolicy för Skand Oy: s personuppgifter lag (sektionerna 10 och 24) och EU: s allmänna databeskrivningsförordning (GDPR) har upprättats den 24 maj 2018. Senast ändrad den 24 maj 2018.

Denna sekretesspolicy beskriver hur Skand Ltd. (ID: 2.492.105-8) behandlar personuppgifter om den personuppgifter insamling, de ändamål för vilka informationen används och vilka organ kan data som överförs.

Skand Ltd har åtagit sig att skydda landet, såsom kunder och användare av privatlivet för alla personer i enlighet med EU: s allmänna dataskydds förordning (2016/679) ( "Data Protection förordningen"), och dataskyddslagstiftningen och annan tillämplig lagstiftning, samt att behandla personuppgifter i enlighet med ledningen bra data och databehandlingsmetod. Denna sekretesspolicy gäller för alla tjänster, applikationer, system och kanaler som företaget tillhandahåller.

 

 

1. Registrar

Skand Oy, Korkeakoulunkatu 7, 33720 Tammerfors

Företags-id: 2492105-8

 

2. Den kontaktperson som är ansvarig för registret

Jussi Utoslahti, info@skand.fi, 02 480 9060

 

3. Namnet på registret

Företagets kund- och marknadsföringskonto

 

4. Rättslig grund och syftet med behandlingen av personuppgifter

Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter i enlighet med EU: s allmänna databeskyddsbestämmelser är kontrollantens berättigade intresse (kundrelation och anställningsförhållande).

 

Syftet med behandlingen av personuppgifter är:

Beställning av Skand Oy: s produkter och tjänster

hantering av intressentrelationer

leverera produkter och tjänster

intressentillfredsställelse, opinion och marknadsundersökning

personlig kundservice för produkter och tjänster, riktade kundkommunikation och spårning av serviceanvändning

marknadsföringskommunikation och dess inriktning mot intressenter

statistik och behandling av data

genomförandet av de rättigheter och skyldigheter som följer av lagstiftningen

riskhantering och förebyggande av felbehandling

Skand Oy: s tillgångar och intressenters säkerhet

 

 

5. Informationsinnehåll i registret

inspelningsbar Register information innefattar namn, alla företag / organisation, kontaktuppgifter (telefonnummer, e-post, adress), en potentiell nätverksanslutning IP-adress, namn / profiler, sociala medier, information om status för tjänsterna och produkterna och deras förändringar, faktureringsinformation, annan relation med kunden och den beställda information om tjänster.

 

Skand Oy behåller personuppgifter så länge som det är för de ändamål som anges i den nödvändiga sekretesspolicy, om inte den lagstiftande skyldighet att bevara personuppgifter längre (till exempel en särskild lagstiftning, redovisnings skyldigheter eller relaterade till rapporteringsskyldigheter ansvar och skyldigheter) eller om ditt företag behöver information om inrättandet, motion eller ett rättsligt anspråk för försvara rättsliga anspråk.

Retentionstiden och retentionskriterierna för data varierar beroende på personuppgifterna, beroende på syftet med den särskilda personuppgiftergruppen. Skand Ltd. kan användas enligt villkoren i lagstiftningen i registrerade personuppgifter för att kommunicera i slutet av kundrelationen, eller om du har gett dina kontaktuppgifter, till exempel i samband med tävlingen eller utlottningen vid ge feedback, eller prenumerera på ett elektroniskt nyhetsbrev.

Personuppgifter kommer att behandlas under hela kundrelationen och avtalsförhållandet samt tidsperioden efter uppsägning av kunden och avtalsförhållandet.

Information om kundidentifiering upprätthålls under den lagstadgade perioden.

När personuppgifter inte längre krävs enligt definitionen ovan raderas data inom rimlig tid eller omvandlas till en blankett där personen inte är direkt eller indirekt identifierbar.

 

6. Vanliga informationskällor

Den information som finns lagrad i registret erhålls bland annat av kunden. via e-post, via telefon, genom att besöka webbplatsen och sociala medier, genom avtal, kundmöten och andra situationer där kunden lämnar sin information.

7. Personliga datahanterare och mottagare

Skand Oy hanterar personuppgifter i enlighet med lagstiftningen om dataskydd.

Företaget kan också använda externa tjänsteleverantörer för att bearbeta data. Företaget väljer tjänsteleverantörer noggrant och säkerställer tillräckliga avtalsförpliktelser för att säkerställa att personuppgifter behandlas ordentligt och juridiskt.

I händelse av en nödsituation eller annan oförutsedd situation kan företaget också vara skyldigt att avslöja personuppgifter registrerade för att skydda individers liv, hälsa och egendom. Dessutom kan företaget vara skyldigt att avslöja personuppgifter som är registrerade om de är inblandade i förfaranden eller andra tvistlösningsorgan.

Om Skand Oy är inblandad i en fusion, affärstransaktion eller annan transaktion, kan det vara nödvändigt att lämna ut personuppgifter till tredje part.

Överföringen av data till tredje part sker huvudsakligen genom elektronisk dataöverföring. Information kan också avslöjas på annat sätt, till exempel via telefon eller brev.

 

 

8. Vanliga leveranser av data och överföring av data utanför EU eller EES

Informationen lämnas inte regelbundet till andra parter. Informationen genomförs inte regelbundet utanför EU / EES. Om data överförs utanför EU eller EES är Skand Oy ansvarar för skydd av personuppgifter, bland annat nivån på att komma överens om frågor som rör behandling av personuppgifter krävs enligt dataskyddslagar olika sätt, till exempel genom att använda standardklausuler som godkänts av EU-kommissionen.

 

Personuppgifter kan överföras utlåningsändamål Intrum Justitia ägde Avarda Oy, FO 2.619.111-6, det är när kunden gör en beställning där han hävdar kredit för betalning av utestående enheten eller delar av räkningen. Avarda Oy är leverantör av fakturor och delbetalningstjänster.

 

9. Principer för skydd av registret

Informationen i registret hålls inte alls som papper. Noggrann hantering av registret säkerställs och data som behandlas av informationssystemen är tillräckligt skyddade. När registreringsdata lagras i Internetservrar, hårdvaran av den fysiska och digital säkerhet hanteras på ett adekvat sätt Google Finland Oy: Anonym, FO 0.907.346-8. Ombudet ska se till att de uppgifter som lagras, liksom tillgång till servrar och andra personuppgifter, säkerhetskritisk information behandlas konfidentiellt och endast av anställda vars arbetsbeskrivning den tillhör.

 

10. Rätt till åtkomst och andra rättigheter i samband med behandling av personuppgifter

Registraren har de rättigheter som garanteras enligt lagen om uppgiftsskydd.

Tillgång till information och rätt till tillgång till information

Den registrerade har rätt att få bekräftelse på att den registrerades personuppgifter behandlas. En rimlig ersättning debiteras för begäran om verifikation om mindre än ett år har gått sedan den föregående inspektionen.

Den registrerade har rätt att kontrollera och se information om sig själv och, på begäran, rätten att få information skriftligen eller elektroniskt.

Rätt att rätta till och radera data

Den registrerade har rätt att begära rättelse av felaktiga eller felaktiga uppgifter. Dessutom är uppgifterna en giltig rätt att kräva de data som ska raderas i enlighet med dataskyddslagstiftningen.

Skand Oy bort, korrekt och fullständig på eget initiativ för att det har upptäckt felaktiga, onödiga, ofullständiga eller föråldrade personuppgifter.

Rätt att överföra data, begränsning av bearbetning och motbehandling

I enlighet med gällande lagstiftning om dataskydd har den registrerade rätt att begära överföring av hans uppgifter till en annan registrator.

I enlighet med lagstiftningen om dataskydd har den registrerade rätten att begära behandling av personuppgifter. Dessutom i en situation där den påstådda felaktiga personuppgifter inte kan repareras eller tas bort, eller på begäran av borttagning är oklar, Skand Ltd begränsa tillgången till information.

Den registrerade har rätt att invända mot användningen av uppgifter för en viss typ av behandling. Den registrerade har rätt att avslå offentliggörande och behandling av hans / hennes uppgifter för direktmarknadsföring.

ett register över personer som har rätt att begära borttagning av hans personliga uppgifter från registret ( "rätt att glömmas bort '). Det är även registrerad i den andra är EU: s rättigheter enligt den allmänna dataskyddsförordning som restriktioner för behandling av personuppgifter i vissa omständigheter.

Om en person vill kontrollera data som lagras om honom eller begära sådan rättelse eller begära radering måste ansökan lämnas in skriftligen till registrator för postadressen. Begäran ska innehålla:

  • För- och efternamn

  • Födelsedatum eller företagsnamn

  • e-postadress

  • telefonnummer

  • hemadress

  • Postnummer och bostad eller kontor

  • Datum och plats

  • Signatur och beteckning

Är det fråga om att kontrollera, korrigera, radera, sända och / eller hindra eller begränsa informationen

Information om vilken registrering en begäran är adresserad (t.ex. nyhetsbrev eller kundåterkopplingssystem)

Sökanden måste innehålla en bild som visar ansiktet och innehar ett identitetskort i handen för att fullständigt identifiera sökandens identitet. Begäran kan endast göras från din personliga information. Otillräckliga förfrågningar behandlas inte. Kontrollören ansvarar för kunden inom den tidsfrist som anges i EU: s databeskyddsförordning (vanligen inom en månad).

Om en registrerad begäran inte kan godtas, ska vägran skriftligen meddelas den registrerade. Skand Oy kan på begäran (till exempel stryk) avvisa en lagstadgad skyldighet eller lagstadgad rätt till bolaget, såsom serviceförpliktelser, tvister eller fordringar.

11. Överklagande till myndigheten

Den registrerade har rätt att lämna ett klagomål till dataskyddsmyndigheten om den registeransvarige anser att hans eller hennes personuppgifter har behandlats i strid med gällande lagstiftning. Kontaktuppgifter för dataskyddsmyndigheten:

Byrån för dataskyddsansvarig

Besöksadress: Ratapihantie 9, 6: e våningen, 00520 Helsingfors

Postadress: PL 800, 00521 Helsingfors

E-post: data protection@om.fi

Växel: 029 56 66700

Fax: 029 56 66735

12. Ändringar i sekretesspolicyen

Skand Oy utvecklar ständigt sina tjänster och kan vid behov ändra och uppdatera denna sekretesspolicy. Ändringar kan också vara baserade på ändring av lagstiftning om dataskydd. Vi rekommenderar att du regelbundet granskar innehållet i sekretesspolicyen.

Cookies policy

Genom att använda Skandskoter.se accepterar du att vi använder cookies i enlighet med den praxis som beskrivs här.

Om du inte accepterar cookies kan du antingen sluta använda Skandskoter.se -webbplatsen eller blockera cookies från Internet-inställningar.

 

Kakor är små textfiler som lagras till exempel på en användares dator eller mobilenhet när en webbplats används. Cookies är helt anonyma och innehåller inga personliga uppgifter. Cookies kan inte läsa data från din dator eller mobilenhet. Vi använder följande cookies:

  • Google Analytics-spårning

  • Facebook-pixlar

Du kanske vill ta bort alla cookies efter sessionen från webbläsarens inställningar.

 

Cookies används

  • för att förbättra användarupplevelsen

  • plats spårning

  • att mäta annonseringens effektivitet

  • riktade mot annonsering.

whitetransparent.png

Kundtjänst:

  • Facebook Social Icon