Gör din skoter fulländad

Ett brett sortiment av tilläggsutrustning med allt från stänkskydd till full vinterutrustning finns tillgänglig för Skand skotern. När du väljer original tilläggsutrustning så hålls skoterns garanti i kraft för delarna är kompatibla och av hög kvalitet. En del av tilläggsutrustningen kan installeras redan innan leverans. Bekanta dig bättre med vårt sortiment av tilläggsutrustning i den elektroniska broschyren eller beställ hem en broschyr på posten. 

Batterivärmare

Med hjälp av batterivärmaren startar din skoter smidigt på vintern också.Samtidigt installeras en isolering på batterierna, som behåller värmenäven efter start.

Vi har önskat göra användningen av batterivärmaren så enkel som möjligt.Du hittar sladden till batterivärmaren i sätets förvaringsutrymme. När du kopplar i den till elnätet, värms batterierna upp till ca +20 grader och håller värmen där.

Testad i -32 graders kyla! Batterierna blev rumstempererade redan efter två timmar. När värmningenavslutades var batteriernas temperatur fortfarande på plus efter sex timmar. Beställ tillsammans med skotern, du får installationen förmånligt och enkelt!

Vinterdäck

 

De dubbfriktionsdäck som är framtagna för våra skotrar tillverkas i Europaoch dubbningen sker i Finland. Förutom ett utmärkt grepp ingår alltid stiliga originalfälgar i priset!.

Dubbarna är lättdubbar som också lämpar sig för körande inomhus på vissa ställen. Det är ändå bra att först säkerställa sig om huruvida man får köra med lättdubbar inomhus av byggnadens ägare. Om du vill kan du ävenbeställa vinterdäck utan dubbar.  Det är enkelt att byta däcken, för de nya skotrarnas fälgar är likadana som på en bil. Du kan också ha vilken  som helst firma inom branschen attgöra bytet åt dig. 

Beställ tillsammans med skotern, under
vintertid får du installationen på köpet!

Stänkskärmar

Det är härligt att få köra iväg igen när solen skiner efter regn, och luften är ljuvligt frisk. Med stänkskärmarna som är framtagna just förvåra skotrar skyddar du din rygg från att bli blöt närdu kör på en våt väg.

Beställ tillsammans med skotern, du får installationen på köpet!

Presenning

Skydda ditt värdefulla fordon från damm, fukt och blickar, förminskarockså risken för vandalisering. Presenningen är av hög kvalitet och gjord enligt måtten för skotern, dessutom spännbar nertill. Hålls på plats även under starkare vindar!

whitetransparent.png

Kundtjänst:

  • Facebook Social Icon